Product Bintang

Baru

Kita Projects Latest

Sapa Wae

Foshan Dili materi Decorative Company dumunung ing Dali Town of Foshan City. Iku saiki Pabrikan gedhe ing prodhuksi jogan, kothak, karpet, undhak-undhakan gesper produk aksesoris.
Produk materi hiasan kisaran: karpet, jogan, Keramik, mozaik lan skirting Papan limang seri. lumahing profil Potong, ana sing anodized lan bubuk ditutupi ing akeh werna, kayata: emas, slaka, ireng, biru Sampanye etc. padha uga bisa diproses kanggo dadi padhang.