Избрана производ

Нови пристигнувања

Нашите Најнови проекти

Кои сме ние

Foshan Дили декоративен материјал компанијата се наоѓа во Dali Место на Foshan Сити. Таа во моментов е најголемиот производител во производство на подови, плочки, теписи, скали тока придружни производи.
Декоративен материјал производи се движи: тепих, тротоарите, керамика, мозаик и перваз одбор пет серија. трим површина профил, таму се елоксирани и прав обложен во многу бои, како што се: сребро, злато, црна, сина шампањ и др тие исто така може да бидат обработени за да биде светлина.